Menu
Certificaten
Vragen of storingen bel:
035 - 603 25 16
Loodgieter

Gas, Water & Riolering

Gas, Water & Riolering

Gas

De gasinstallatie is een belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijfspand. In het belang van uw veiligheid (en dat van uw medebewoners) moet u uw installatie regelmatig laten keuren en onderhouden. Een goed onderhoud zorgt bovendien voor een optimaal rendement. Wij verzorgen de aanleg, uitbreiding en het onderhoud van gasinstallaties ten behoeve van de Centrale Verwarmingsinstallaties, warmwatervoorzieningen, centrale-, lokale- en heteluchtverwarming en keukenaansluitingen. Alle materialen die wij gebruiken zijn volgens NEN-normen afgegeven en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Alle werkzaamheden worden volgens de voorschriften uitgevoerd en gecontroleerd op dichtheid. Deskundigheid en service zijn voor ons vanzelfsprekend. Hierdoor creëer je namelijk veiligheid.

Water

Het ontwerpen en installeren van een waterleiding moet met wettelijke eisen in verband met de volksgezondheid vakkundig gebeuren. Water is een eerste levensbehoefte. In uw badkamer, keuken, toilet, of buiten in uw tuin; dagelijks ondervindt u de noodzaak van water. We kunnen eenvoudigweg niet zonder. Wij begrijpen dat comfort en luxe een belangrijke rol spelen in de keuze van uw warmwatertoestel. Het is van evident belang dat u op het juiste moment over de juiste hoeveelheid water beschikt. Hier wordt bij de aanleg rekening mee gehouden. Het installeren van uw waterleidinginstallatie regelt u bij ons. Niet alleen het installatiewerk, maar ook het ontwerp en de technische berekeningen. U kunt er vanuit gaan dat u deskundig wordt geadviseerd over de installatie van uw keuze. Veiligheid is daarbij van groot belang. Legionellapreventie is voor ons een belangrijk uitganspunt is ons advies en tijdens de installatie. Als gecertificeerd bedrijf werkt Loodgieters- en dakdekkersbedrijf C.J. Hoebée vanzelfsprekend via de vereiste voorschriften. U bent dus altijd gegarandeerd van de benodigde goedkeuringen voor uw installatie.

Riolering

Water komt bij u uit de kraan, toilet en (vaat)wasmachine en verdwijnt weer via het riool. Ook het hemelwater van uw dak komt vaak in het riool terecht. Zolang het zonder problemen wegspoelt zult u daar niet over nadenken. Wanneer dit niet het geval is, denk hierbij aan het niet goed weglopen van het water of een borrelend geluid, kunnen wij u van dienst zijn. Ook bij verandering en aanleg van het riool kan met de juiste vakkennis veel problemen voorkomen worden. Wij verzorgen de aanleg en het onderhouden van diverse rioleringssystemen, zowel de binnen- als buitenriolering en de afvoer van hemelwater.

Rioolverstopping

Voor het oplossen van een rioolverstopping kunt u altijd contact met ons opnemen. Met onze geavanceerde apparatuur zorgen wij er dat het ongemak van een verstopt riool snel wordt opgelost.

Wij adviseren u graag over de installatie en levering van uw gas- en/of waterleiding en voor uw riolering. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

unetogasinstalateurwaterinstalateur
Zuidergracht 21-27 | 3763 LS Soest | T: 035 - 603 25 16 | info@hoebee.eu