Menu
Certificaten
Vragen of storingen bel:
035 - 603 25 16
Loodgieter

Dakbedekking

Dakbedekking

Het dak is het belangrijkste onderdeel van uw huis. Het gezegde bij huisbezit is niet voor niks: “een dak boven je hoofd”. Een goede dakbedekking is essentieel om lekkage en schade in en aan uw huis te voorkomen. Voor een goede dakbedekking is er voor elk wat wils. Welke dakbedekking wordt toegepast is afhankelijk van de technische mogelijkheden en van uw wensen. Wij kunnen de volgende dakbedekkingen voor u leveren en in orde maken:

Lood: wordt verwerkt aan de nok van een puntdak, in loodslabben langs een plat dak, kozijn of dakkapel. Maar ook in loketten langs de schoorsteen en in de gevel. De dikte van lood kan, afhankelijk van de toepassing, verschillen.

Zink: wordt vooral gebruikt in dakgoten, hemelwaterafvoeren en zijkanten van dakkapellen. Zink kan in allerlei vormen toegepast worden. Zink heeft unieke, fraaie kenmerken die een mooie uitstraling geven aan zowel oude als nieuwe gebouwen. Gevelbedekking of dakbedekking met zinkwerk geeft een mooi effect.

Koper: is in Nederland een minder gebruikt materiaal, maar kan voor dezelfde toepassingen als zink gebruikt worden. Koper heeft een langere levensduur dan zink.

Onderhoud

Om schade en (water)overlast te voorkomen is het van belang dat uw platte dak tijdig schoongemaakt en onderhouden wordt. Neem contact met ons op als u uw platte dak wilt laten reinigen en onderhouden.

Bel ons bij lekkage en schade

Na een storm of een stevige regen-, sneeuw- of hagelbui kan er flink wat schade ontstaan aan uw dak. Vervelende problemen zoals lekkage en schade kunnen tot extra schade leiden. Wacht dan niet te lang en bel ons. Wij zorgen voor snelle en vakkundige reparatie. Neem contact met ons op bij schade aan uw dak.

Valbeveiligingssysteem

Het vernieuwde bouwbesluit, geïnitieerd door de overheid, heeft ertoe geleid dat er op daken valbeveiligingssystemen worden geïnstalleerd. Een valbeveiligingssysteem zorgt ervoor dat bij alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden die op het dak moeten worden uitgevoerd veilig kan worden gewerkt.  Wij adviseren u over een permanente valbeveiliging en hierna verzorgen wij de levering, de installatie, het onderhoud en de keuring.  Maar voordat wij dat doen maken wij eerst een dakplan waarbij wij de gevaarlijke punten nauwkeurig in kaart brengen en in het plan adequate oplossingen aanbieden.

Wij adviseren u graag over de installatie en levering van nieuwbouwdaken, dakrenovatie en dakreparatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

unetogasinstalateurwaterinstalateur
Zuidergracht 21-27 | 3763 LS Soest | T: 035 - 603 25 16 | info@hoebee.eu